Foto Bouwmetaal_edited.jpg
Logo Bouwmetaal.png

Men zegt er is altijd maar één kans voor een eerste indruk. Een stukje inzicht, creativiteit maar vooral vakmanschap zijn noodzaak voor een duurzame relatie. Niet voor niets noemen we ons ‘meesters in metaal’.

Lees meer over
Bouwmetaal 

Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen. Prefab is het woord van de nabije toekomst in de bouw. Bouwmetaal is het daar volledig mee eens en bekijkt in samenwerking met opdrachtgevers naar de optimale verhouding en uitvoering van elk detail en project. Van detail naar monster, van prefab naar complete montage, alles in eigen huis. Bouwmetaal is een no-nonsens bedrijf dat doet wat het zegt.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
Bouwmetaal 2.jpg

Opdrachten

Heb jij zelf een idee? 

Heb jij zelf een uitdagend vraagstuk wat je bij de bedrijven uit wil voeren? Wacht niet en kom eens langs!

Veiligheidsladder

Bouwmetaal wil graag meer gaan investeren in de veiligheidscultuur van de organisatie. En daar ligt voor jou de uitdaging om Bouwmetaal daar mee te helpen! Want op welke trede van de veiligheidsladder staat Bouwmetaal nu?

Klantenproces

Klantencontact is een belangrijk element voor elke organisatie. Klanten verwachten namelijk communicatie die snel, efficiënt, correct en begrijpelijk is. Maar hoe zorg je er als organisatie voor dat je het klantencontact op een zo best mogelijk manier kan uitvoeren? Nou, daar ligt de uitdaging voor jou!