top of page

Wij zijn op zoek naar jou! 

Creatieve Content Marketeer 

logo PNG.png
Logo's bedrijven_edited.jpg
foto vacature_edited.jpg

Innovatiehub Tubbergen 

De Innovatiehub Tubbergen is op zoek naar een content marketeer. En nee, dit keer is het geen stage- of afstudeeropdracht. Wij zijn echt op zoek naar een collega. Een collega die ons gezellige team komt versterken en ons helpt om de marketing van de bedrijven, die aangesloten zijn bij de Innovatiehub Tubbergen, een boost te geven.

 

Benieuwd naar de Innovatiehub Tubbergen? Lees hier meer over ons! 

Wat ga jij doen? 

Met jouw creativiteit, wilde marketingplannen en originele teksten geef jij een boost aan de (online) marketing. Dat jij de content marketing voor vier bedrijven naar een next-level mag brengen schrikt jou totaal niet af. Integendeel. Jij ziet het juist als een uitdaging. Als content marketeer van de hub krijg jij de vrijheid om je eigen baan te creëren. Zo zal jij enerzijds de lijnen uit gaan zetten en coördineren en anderzijds je collega's ondersteunen op het gebied van content marketing. Bij elk bedrijf krijg jij een vast aanspreekpunt waar jij mee kan sparren. 

Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het vergroten van de online zichtbaarheid én het versterken van het employer brand. Het beheren en optimaliseren van de social mediakanalen zal dan ook in jouw werk een belangrijke rol gaan spelen. Desalniettemin weet jij maar al te goed wanneer, op welke platformen en met welke organische & betaalde content jij het verschil kan maken. En met jouw creatieve teksten breng jij de doelgroep in beweging. Dat jij dan ook nog de foto- en videomateriaal voor de content mag verzamelen en (laten) produceren is voor jou alleen maar een feestje. 

Waar zijn wij naar op zoek? 

Een Twentse creatieveling die geen uitdaging uit de weg gaat, proactief is in communiceren en goed kan plannen. Een echte aanpakker dus. Die het ook leuk vind om met collega's en externe partijen te sparren, maar ook goed zelf de lijnen uit kan zetten. 

  • Je hebt affiniteit met de regio

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau

  • Met jouw enthousiasme weet jij jouw collega's mee te nemen in jouw ideeën / plannen

  • Je bent gek op teamuitjes en vrijdagmiddagborrels 😉

Wat krijg jij er voor terug? 

  • Een fulltime functie waar jij zelf vorm aan mag geven 

  • Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

  • Gezellige collega's. Bij de Innovatiehub Tubbergen kom je te werken in een enthousiast en jong team!

  • Een groot netwerk

  • En niet te vergeten een goed salaris 

Wij zijn benieuwd naar jou! 

Denk jij dat je deze functie aan kunt en wil jij deze kans met beide handen aanpakken? Stuur ons dan een mail en vertel wat over jezelf! Mocht je vragen hebben over de vacature? Neem gerust contact op met Anne-Fleur!  👇
bottom of page