top of page

Wij zijn op zoek naar jou! 

HR-Adviseur 

Logo .png
Logo's bedrijven_edited.jpg
foto vacature HR_edited.jpg

Innovatiehub Tubbergen 

De Innovatiehub Tubbergen is op zoek naar een gedreven en ervaren HR-adviseur die ons gaat helpen om de HR van de bedrijven, die zijn aangesloten bij de Innovatiehub Tubbergen, een boost te geven. Een collega die ons gezellige team komt versterken en bij kan dragen aan het realiseren van onze ambities.

Benieuwd naar de Innovatiehub Tubbergen? Lees hier meer over ons! 

Wat ga jij doen? 

Dat de ontwikkeling van de medewerkers van meerdere bedrijven in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog; jij ziet de verantwoordelijkheid die hier bij komt kijken als een uitdaging. Met jouw kennis op het gebied van loopbaanontwikkeling, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit weet jij de ontwikkeling  van de medewerkers naar een next-level te brengen. Doordat jij als geen ander weet wat er speelt binnen de bedrijven zorg jij voor voortdurende ontwikkeling van het HR-beleid. Je adviseert, coacht en stelt kritische vragen. 

Daarnaast ondersteun je proactief bij organisatieveranderingen, verzuim, in, door en- uitstroom, opleiding en (team)ontwikkeling. Ook krijg jij de mogelijkheid om aan de slag te gaan met inhoudelijke thema's en projecten die spelen binnen de organisaties. Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor het uitzetten van de HR-lijnen, maar weet ook hoe jij goed je collega's kan ondersteunen.

Waar zijn wij naar op zoek? 

Iemand met een nuchtere Twentse kijk op HR, die goed kan communiceren, integer is en mensenkennis heeft. Iemand die klaar staat voor de medewerker én organisatie.  

  • Je hebt affiniteit met de regio

  • Afgeronde hbo-opleiding richting Human Resource Management

  • Je weet eigenlijk exact al wat er in deze functie wordt verwacht. 

  • Met jouw positieve instelling en enthousiasme ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging

  • Je bent gek op teamuitjes en vrijdagmiddagborrels 😉

Wat krijg jij er voor terug? 

  • Een functie waar jij zelf vorm aan mag geven 

  • Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

  • Gezellige collega's. Bij de Innovatiehub Tubbergen kom je te werken in een enthousiast en jong team!

  • Een groot netwerk

  • En niet te vergeten een goed salaris 

Wij zijn benieuwd naar jou! 

Denk jij dat je deze functie aan kunt en wil jij deze kans met beide handen aanpakken? Stuur ons dan een mail en vertel wat over jezelf! Mocht je vragen hebben over de vacature? Neem gerust contact op met Anne-Fleur! 👇
bottom of page