top of page

Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis uit Reutum de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerardus Johannes Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Een sterk familiebedrijf met betrokken mensen die trots zijn op elkaar en op hun werk. Een goede onderlinge band en heldere communicatie met de opdrachtgever staat aan de basis van al hun dienstverlening op het gebied van sloop en asbest.

kamphuis.png

Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis uit Reutum de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerardus Johannes Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. 

Lees meer over Kamphuis

Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering is een regionaal sloop- en saneringsbedrijf met vestigingen in Reutum, Tubbergen en Enschede. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reutum. Dagelijks werken we met circa negentig mensen. De kracht van ons bedrijf ligt in het doortastend oplossen van sloop- en saneringsvraagstukken. Dit doen we voor aannemers, woningbouwcorporaties, overheden, ontwikkelaars, particulieren en bedrijven in hoofdzakelijk het oosten van het land. De juiste combinatie van mens en machine is daarbij onmisbaar. Een goede onderlinge band, heldere communicatie en doen wat we hebben afgesproken vormen de basis van onze dienstverlening. Al ruim 65 jaar gaan wij geen uitdaging uit de weg en geloven we dat alles op te lossen is!

  • Insta
  • FB
  • LinkedIN
Kamphuis_5515.jpg
bottom of page