top of page

Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis uit Reutum de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerardus Johannes Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Een sterk familiebedrijf met betrokken mensen die trots zijn op elkaar en op hun werk. Een goede onderlinge band en heldere communicatie met de opdrachtgever staat aan de basis van al hun dienstverlening op het gebied van sloop en asbest.

kamphuis.png

Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis uit Reutum de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerardus Johannes Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. 

Lees meer over Kamphuis

Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering is een regionaal sloop- en saneringsbedrijf met vestigingen in Reutum, Tubbergen en Enschede. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reutum. Dagelijks werken we met circa negentig mensen. De kracht van ons bedrijf ligt in het doortastend oplossen van sloop- en saneringsvraagstukken. Dit doen we voor aannemers, woningbouwcorporaties, overheden, ontwikkelaars, particulieren en bedrijven in hoofdzakelijk het oosten van het land. De juiste combinatie van mens en machine is daarbij onmisbaar. Een goede onderlinge band, heldere communicatie en doen wat we hebben afgesproken vormen de basis van onze dienstverlening. Al ruim 65 jaar gaan wij geen uitdaging uit de weg en geloven we dat alles op te lossen is!

  • Insta
  • FB
  • LinkedIN
Kamphuis_5515.jpg
Omgekeerd-Bouwen_2-Edit.jpg
Omgekeerd Bouwen.png

Omgekeerd Bouwen is in 2015 opgericht als dochteronderneming van Kamphuis Sloopwerken. Omgekeerd Bouwen is opgericht om materialen uit de sloop een tweede leven geven. 

Lees meer over Omgekeerd Bouwen

In de huidige wegwerpmaatschappij vinden wij het als Kamphuis maar wat belangrijk om ons steentje bij te dragen in de circulaire economie. Omgekeerd Bouwen is opgericht om materialen uit de sloop een tweede leven geven. Een gebouw is niet langer een berg met afval, maar kan dan worden gezien als een bron van her te gebruiken materialen en nieuwe grondstoffen. In onze uitgebreide inventarisatie lopen we het gebouw door, scannen we het materiaal en verdelen we het onder in: verkoop, hergebruik of recycling. Dit vertalen we naar een rapport waarin wordt weergegeven welke materialen kunnen worden hergebruikt. Zo gaan we verspilling van goede materialen tegen. Kortom, een werkwijze van opschrijven in plaats van afschrijven!

  • Insta
  • FB
  • LinkedIN
Omgekeerd-Bouwen_5-Edit (1).jpg
bottom of page