top of page

Jouw uitdaging


Leren en ontwikkelen. Een belangrijk aspect binnen organisaties. Ook binnen de bedrijven van de hub. Maar wat wordt er op dit moment binnen de bedrijven van de hub gedaan op het gebied van leren & ontwikkelen? En wat kunnen de bedrijven gezamenlijk doen om het leren en ontwikkelen binnen de organisaties te vergroten?

Een gave bedrijfsoverstijgende uitdaging waar jij mee aan de slag kan. Dus lijkt het jou interessant om onderzoek te doen naar de mogelijkheden om het leren & ontwikkelen binnen de Innovatiehub én de organisaties die zijn aangesloten te vergroten? Dan is deze opdracht iets voor jou!

 

Graag nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek om samen te kijken hoe we deze opdracht zo concreet mogelijk kunnen maken. Zodat jij bij de start van je afstuderen hier meteen mee aan de slag kan.

Dit bieden wij jou!

 

Een stagevergoeding van 400 euro

 Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

 Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

 Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

 En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan 

logo PNG.png

Leren & Ontwikkelen binnen organisaties

Wie zijn wij? 

Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?  

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!
bottom of page