top of page

 

Jouw uitdaging

Een marketingplan voor Loohuis Installatietechnieken. Dat is de uitdaging voor jouw afstudeeropdracht binnen de Innovatiehub Tubbergen. Met jouw plan ontdek jij welke kansen er liggen voor Loohuis installatietechnieken en geef jij een advies op welke manier Loohuis Installatietechnieken online marketing kan toepassen.

Zo krijg jij de mogelijkheid om te onderzoeken welke specifieke acties Loohuis Installatietechnieken kan uitvoeren op het gebied van SEO / SEA. Welke voordelen deze acties met zich mee brengen en op welke kanalen Loohuis Installatietechnieken deze specifieke acties op het gebied van SEO / SEA het beste kan uitvoeren. Daarnaast krijg jij de kans jouw advies te implementeren zodat de organisatie meteen met de online marketing aan de slag kan.

Met jouw kennis op het gebied van online marketing krijg jij de kans om een eigen invulling te geven aan deze opdracht. Begint jouw creatieve brein al te werken en heb jij een idee hoe je deze opdracht wil vormgeven? Laat het vooral weten!

 

Dit bieden wij jou!

 

Een stagevergoeding van 400 euro

Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

 Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht.

 Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub.

Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

 En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan​

loohuis.png

Overtuig jij Loohuis Installatietechnieken met jouw marketingplan?

Bekijk hier de opdracht!

Wie zijn wij? 

Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?  

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!
bottom of page