top of page

Jouw uitdaging

Chroom 6 en Glaswol. Beide stoffen die de gezondheid van mensen flink aantasten. Steeds vaker horen we in het nieuws dat verschillende branches zijn blootgesteld aan deze stoffen. Zo blijkt ook uit het RIVM onderzoek naar Defensie dat het personeel is blootgesteld aan Chroom 6. En is bijvoorbeeld het gebruik van Glaswol in Duitsland al verboden. Glaswol wordt gezien als ‘het nieuwe asbest’ en daarom is het wellicht interessant om als Kamphuis zijnde ook Glaswol & Chroom 6 te gaan verwijderen.

 

Dus voor jou de taak om te onderzoeken of hier kansen liggen voor Kamphuis. Is het realistisch dat de wetgeving gaat veranderen rondom Glaswol en Chroom 6? En wat is er bij Kamphuis voor nodig om het verwijderen van deze stoffen te realiseren in de praktijk?

 

 

Dit bieden wij jou!

 

Een stagevergoeding van 400 euro

 Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

 Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

 Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

 En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan 

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!
kamphuis.png

Ontdek jij wat de kansen van Glaswol en Chroom 6 zijn voor Kamphuis?

Bekijk hier de opdracht!

Wie zijn wij? 

Wij zijn Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering in Reutum.

Een van de bedrijven binnen de Innovatiehub. Ben jij benieuwd

wie wij zijn en wat wij doen?  

bottom of page