top of page

Jouw uitdaging

 

Help jij Loohuis Installatietechnieken met het optimaliseren van de ICT security om zo de kwaliteit te verbeteren en de continuïteit te waarborgen? Cybercriminelen worden steeds slimmer. Om het binnendringen van cybercriminelen te voorkomen wordt informatiebeveiliging tegenwoordig uiterst serieus genomen. Één van de informatiebeveiligings- en kwaliteitsnormen waar veel bedrijven voor gecertificeerd zijn is de ISO27001.

 

Bij deze opdracht ligt de uitdaging voor jou om te onderzoeken of het voor Loohuis Installatietechnieken wel reëel is om erkenning te krijgen voor deze norm? Of dat er andere mogelijkheden zijn om de ICT-security van Loohuis Installatietechnieken te verbeteren. Jij maakt tijdens je onderzoek onderscheid tussen wat noodzakelijk is én wat wenselijk is om de kwaliteit te verbeteren. Met jouw advies geef jij Loohuis Installatietechnieken praktische handvatten hoe de organisatie haar beveiliging kan optimaliseren.


Lijkt deze opdracht jou een leuke uitdaging? Laten we dan snel een kop koffie drinken!

 

Dit bieden wij jou!

 

Een stagevergoeding van 400 euro

Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

 Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht.

 Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub.

Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

 En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan​

loohuis.png

Optimalisatie ICT-security Loohuis Installatietechnieken

Bekijk hier de opdracht!

Wie zijn wij? 

Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?  

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!
bottom of page