Afvalreductie op kantoor

Bijgewerkt op: 3 aug.


Help jij Innovatiehub Tubbergen met het verminderen van afval?

Circulariteit is top of mind bij overheden, het bedrijfsleven en individuele inwoners. Het is bittere noodzaak dat we beter en zuiniger omgaan met de wereld. Een van de speerpunten van de circulaire economie is het reduceren van afval. Bedrijven kunnen hierin het verschil maken. En wij als Innovatiehub Tubbergen willen hierin het verschil maken.


Jouw uitdaging

Bedrijven produceren namelijk veel afval. Denk bijvoorbeeld aan het dagelijks afval zoals kartonnen koffiebekers, verpakkingsresten, etensresten, oud papier etc. Maar hoe zit dat bij de bedrijven van de Innovatiehub Tubbergen? Hoeveel afval produceren zij op hun kantoor of specifieke bedrijfsprocessen? En wat is er mogelijk om de hoeveelheid afval te reduceren of her te gebruiken, zodat de bedrijven ook echt het verschil kunnen maken? En hoe kunnen we hierin elkaar versterken?Dit bieden wij jou!

  • Een stage- of afstudeervergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven