top of page

Bepaal jij de marktpositie van Groothuis Handel?

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden


Zoek jij een uitdaging waarbij je een organisatie en haar dienstverlening(en) onder de loep mag nemen en met behulp van een onderzoek mag ontdekken hoe het bedrijf zich beter kan positioneren in de markt?

Wie wij zijn? Groothuis Handel uit Tubbergen is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van bestratingsmaterialen door heel Nederland. Naast verkoop van nieuwe materialen zijn zij al meer dan 15 jaar specialist in het duurzaam hergebruiken van oude materialen. Ze verwerven oude materialen van gemeenten, provincies en aannemers, waarbij gespecialiseerde apparatuur wordt ingezet voor behoud van kwaliteit. Door middel van vaste relaties, uitgebreide klantenbestand en marketing wordt een nieuwe eindgebruiker gezocht.


Groothuis Handel timmert al jaren letterlijk en figuurlijk aan de weg als het gaat om circulariteit. Met een vestiging in Tubbergen en Klarenbeek heeft Groothuis in de laatste 15 jaar een zeer divers aanbod van verschillende bestratingsmaterialen opgebouwd onder verschillende handelsnamen.


Jouw uitdaging

Maar, met welke handelsnamen moet Groothuis verder om zich goed te positioneren in de markt van nu én de toekomst? Waar staan ze als organisatie op dit moment? En hoe kan Groothuis Handel zich onderscheiden van haar concurrenten? Voor jouw ligt de uitdaging om met behulp van jouw onderzoek antwoord te geven op deze vragen. Met jou frisse blik en kennis op het gebied van strategie en positionering van organisaties schrijf jij een advies over hoe Groothuis Handel zich beter kan positioneren in de markt.


Ben jij klaar voor een uitdaging?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Studio Damhuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page