top of page

Bereiken en behouden van Generatie Z


Hoe kunnen we als technische werkgevers Generatie Z aantrekken? Generatie Z is een van de meest besproken generaties van deze tijd. Als de jongste generatie op de arbeidsmarkt, vertegenwoordigt Generatie Z een grote groep toekomstige werknemers voor werkgevers in verschillende sectoren, waaronder de technische sector. Maar hoe kunnen we de balans vinden in de wensen van de werknemers en de mogelijkheden die werkgevers kunnen bieden om deze nieuwe generatie werknemers aan te trekken en te behouden?

Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Jij gaat onderzoeken hoe technische werkgevers aantrekkelijk kunnen blijven voor de jongste generatie op de arbeidsmarkt: Generatie Z. Je richt je hierbij op verschillende aspecten, zoals taalgebruik, benadering, arbeidsvoorwaarden en procedures/regels. Je brengt in kaart wat de specifieke wensen en behoeften zijn en hoe werkgevers hierop kunnen inspelen. Op basis van jouw bevindingen, formuleer je concrete aanbevelingen voor technische werkgevers om Generatie Z aan te trekken en te behouden.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Ga jij de uitdaging aan om technische werkgevers te helpen Generatie Z aan te trekken? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


44 weergaven0 opmerkingen
bottom of page