top of page

Meewerkstage tekenaar, ontwerper, calculator en BIM-modelleur

Bijgewerkt op: 31 okt. 2023


Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van technisch tekenen, ontwerpen, calculeren en BIM-modellen? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Bij Loohuis Installatietechnieken bieden wij een meewerkstage aan waarbij jij jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en praktijkervaring kunt opdoen.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Tijdens jouw stageperiode ben jij verantwoordelijk voor het maken van technische tekeningen en ontwerpen voor verschillende projecten. Daarnaast ondersteun jij bij het berekenen van de benodigde materialen en kosten voor deze projecten. Je werkt samen met team om tot de beste oplossingen te komen.


Bij Loohuis Installatietechnieken bieden wij een uitdagende en leerzame stageperiode waarin jij de kans krijgt om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan interessante projecten en je leert hoe het er in de praktijk aan toe gaat.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub



Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.





91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page