Breng jij de data op orde?

Bijgewerkt op: 8 nov.


Wil jij bijdragen aan de innovatie van Loogisch? Op dit moment is Loogisch bezig met een onderzoek naar het implementeren van een CRM systeem. Een CRM-systeem kan veel waarde hebben, maar dan moet de data wel juist zijn. Vervuilde data (denk aan onjuiste of onvolledige ingevulde velden, dubbele contacten) kunnen een probleem vormen tijdens het implementeren van een CRM-systeem.

Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Vóór implementatie moeten de aanwezige data correct zijn vastgelegd om dit soort problemen te voorkomen. Alleen zo kan Loogisch van de voordelen van een CRM-systeem profiteren.


Hoe kan Loogisch ervoor zorgen deze gedragsverandering bij de medewerkers teweeg te brengen? En hoe kunnen de medewerkers de data-update efficiënt doen? Wat zijn de belangrijkste punten die Loogisch de medewerkers moet aanleren? En hoe borg je dit op lange termijn?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En je ontvangt tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven