top of page

De toekomst van het binnenstedelijk transport


In een tijd waarin verstedelijking over de hele wereld toeneemt, is het van cruciaal belang om stil te staan bij de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Eén van deze uitdagingen is het binnenstedelijk transport. Door veranderende regelgeving, milieu eisen, wordt transport transsport binnen de stad steeds complexer. De stikstofproblematiek, maar ook de komende zero-emissie-zones, voert de druk op bij Kamphuis.


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Voor Kamphuis Sloopwerken is het van belang om de ontwikkelingen in de binnenstedelijke transportsector te onderzoeken. Welke veranderingen zijn er gaande en wat kan Kamphuis in de toekomst verwachten? Door deze ontwikkelingen in kaart te brengen, kan er een strategie worden bedacht om de binnenstedelijke activiteiten van Kamphuis Sloopwerken te optimaliseren. Hierbij is het belangrijk om te focussen op efficiëntie, kostenbesparing en milieuvriendelijkheid. Ga jij de uitdaging aan?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Kamphuis Sloopwerken? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


23 weergaven0 opmerkingen
bottom of page