top of page

Digitaal productpaspoort voor de kunststof en aluminium kozijnen bij OWK

Ben jij een student met een passie voor innovatie en procesoptimalisatie? En wil jij bijdragen aan het ontwikkelen van een efficiënt digitaal productpaspoort voor de kunststof en aluminium kozijnen van OWK? Lees dan snel verder.


Bij OWK willen we een digitaal productpaspoort ontwikkelen voor onze kunststof en aluminium kozijnen, waarmee klanten en medewerkers via een QR-code toegang krijgen tot alle relevante informatie zoals onderhoudsinstructies. Tegelijk moet de QR-code onze monteurs toegang bieden tot technische gegevens en montage-instructies.

Wie wij zijn? OWK produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige kunststof en aluminium ramen en deuren, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland, maar ook daarbuiten weten mensen ze goed te vinden!


Jouw uitdaging

Deze opdracht richt zich op het onderzoeken van de beste aanpak voor het ontwikkelen en implementeren van een digitaal productpaspoort. Hierbij wordt overwogen om bestaande leverancierssystemen te integreren of een eigen systeem op te zetten dat past bij onze werkwijze en dat gekoppeld kan worden aan onze OWK-app die momenteel in ontwikkeling is. Je zult onderzoeken welke informatie enerzijds nodig is voor klanten en anderzijds voor monteurs en hoe deze informatie het beste gestructureerd en gepresenteerd kan worden in het digitale productpaspoort. Daarnaast zul je de mogelijkheden onderzoeken om bestaande systemen van leveranciers te integreren met onze systemen. Hierbij kijk je naar compatibiliteit, functionaliteit en kosteneffectiviteit. Uiteindelijk zul je een advies formuleren over de best mogelijke manier om het digitaal productpaspoort te integreren in onze werkwijze.

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij OWK Ramen & Deuren? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page