top of page

Digitalisering van de werkprocessen op projectlocatie


Ben jij geïnteresseerd in digitale ontwikkelingen en wil je bijdragen aan de digitale transformatie van Loogisch? Dan is deze afstudeeropdracht over het digitaliseren van de werkprocessen op de werkvloer bij Loogisch echt iets voor jou!

Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Bij Loogisch zijn de meeste werkprocessen gedigitaliseerd, maar een uitzondering hierop is de afdeling projecten, hier wordt nog gedeeltelijk niet digitaal gewerkt. Tijdens jouw onderzoek breng jij in kaart hoe Loogisch de werkprocessen van de monteurs op locatie kan digitaliseren. Maar daar houdt het niet op! Met de kennis die je hebt opgedaan, stel je een stappenplan en implementatieplan op om de digitale transformatie binnen Loogisch te realiseren. Je leert niet alleen meer over digitale ontwikkelingen, maar je draagt ook bij aan een efficiëntere werkwijze van Loogisch.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


8 weergaven0 opmerkingen
bottom of page