top of page

Digitalisering werkprocessen voor Beveiliging & Domotica op projectlocatie

Bijgewerkt op: 30 nov. 2023


Ben jij geïnteresseerd in digitale ontwikkelingen en wil je bijdragen aan de digitale transformatie van Loogisch? Dan is deze afstudeeropdracht over het digitaliseren van de werkprocessen bij de afdeling Beveiliging & Domotica van Loogisch echt iets voor jou!


Op de afdeling Beveiliging & Domotica bij Loogisch zijn de meeste werkzaamheden gedigitaliseerd, met één uitzondering: de documentatie op projectlocatie. Als onderdeel van jouw onderzoek ga je onderzoeken hoe deze afdeling de werkprocessen van monteurs op projectlocatie kan digitaliseren. Met de opgedane kennis stel je een stappen- en implementatieplan op. Dit biedt niet alleen inzicht in de digitale ontwikkelingen, maar draagt ook bij aan een efficiëntere werkwijze binnen de afdeling.

Wie wij zijn? Wij zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat techniek kan betekenen voor wonen, werken en de zorg. Technische oplossingen moeten de wereld makkelijker maken. Bij Loogisch vinden we dat logisch. Daarom laten wij techniek voor je werken. Altijd en overal. Voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie. Daar waar techniek telt. Wij zetten techniek aan het werk. Doe je mee?


Jouw uitdaging

Het is jouw uitdaging om de digitale transformatie binnen de afdeling Beveiliging & Domotica bij Loogisch verder te leiden. Als gepassioneerd persoon met interesse in digitale ontwikkelingen, is deze afstudeeropdracht gericht op het digitaliseren van werkprocessen binnen deze specifieke afdeling bij Loogisch de perfecte match voor jou.


Ben jij klaar om deze uitdagende reis naar een digitaal geoptimaliseerde toekomst voor de afdeling Beveiliging & Domotica voor Loogisch aan te gaan?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page