top of page

Digitalisering werkprocessen in de sloopbranche

Bijgewerkt op: 31 okt.


Ben jij een enthousiaste en innovatieve student die gelooft in de kracht van digitalisering en wil je een sleutelrol spelen in het moderniseren van werkprocessen in de sloopbranche door middel van digitale systemen? Dan is deze opdracht jouw kans om impact te maken bij Kamphuis!


Bij de uitvoering van deze opdracht krijg je de kans de transitie naar digitaal werken op de sloop te onderzoeken en vorm te geven. Je zult onderzoeken hoe digitalisering geïntegreerd kan worden in de bestaande werkprocessen en hoe specifieke systemen de traditionele pen-en-papiermethoden kunnen vervangen.

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Het is jouw uitdaging om een grondige analyse van het huidige werksysteem te maken en te bepalen waar digitalisering het meest waardevol kan zijn. Je zult verschillende digitale systemen onderzoeken en evalueren als mogelijke vervanging voor de traditionele pen-en-papiermethoden. Het is jouw taak om een adviesrapport en implementatieplan te schrijven voor de integratie van deze digitale systemen in het werkproces op de sloop. Hierbij analyseer je ook de kosten en baten van de voorgestelde systemen. Ook bekijk je de mogelijke uitdagingen en risico’s bij de overgang naar digitaal werken en hoe je deze kan beperken.


Bouw jij mee aan een toekomst waarin digitaal werken de norm is? Start je reis bij Kamphuis en draag bij aan een duurzamere en effectievere manier van werken!Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page