top of page

Een marketingplan voor de afdeling Zorgtechnologie


Ontwikkel jij een marketingplan voor Loogisch om de zichtbaarheid van de afdeling Zorgtechnologie te verbeteren?

Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Loogisch heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van communicatie, IT, beveiliging en domotica. De laatste jaren is zorgtechnologie hieraan toegevoegd. Al deze oplossingen van Loogisch zijn bij uitstek toepasbaar in de zorgbranche, maar de zichtbaarheid van deze afdeling kan nog worden verbeterd. Dit kan Loogisch bereiken met het ontwikkelen van een strategisch marketingplan om de zichtbaarheid voor de afdeling ‘zorgtechnologie’ te vergroten. En daar hebben wij jou bij nodig!


Je gaat aan de slag met het beschrijven van de doelgroep (de markt) en de behoefte van potentiële klanten. Hoe bereik je deze doelgroep en hoe spelen de producten, oplossingen en diensten van Loogisch in op hun vraag en behoeften? En onderzoek welke activiteiten Loogisch het beste in kan zetten om de afdeling Zorgtechnologie onder de aandacht te brengen.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan
Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij een ambitieuze student die op zoek is naar een uitdagende opdracht op het gebied van marketing? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


11 weergaven0 opmerkingen
bottom of page