top of page

Een nieuwe methode voor het verwijderen en hergebruiken van bestratingen

Bijgewerkt op: 5 dec. 2023


Help jij Groothuis Handel met een oplossing voor het ophalen en hergebruiken van bestratingen in zowel bredere als smallere wegen?

Wie wij zijn? Groothuis Handel uit Tubbergen is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van bestratingsmaterialen door heel Nederland. Naast verkoop van nieuwe materialen zijn zij al meer dan 15 jaar specialist in het duurzaam hergebruiken van oude materialen. Ze verwerven oude materialen van gemeenten, provincies en aannemers, waarbij gespecialiseerde apparatuur wordt ingezet voor behoud van kwaliteit. Door middel van vaste relaties, uitgebreide klantenbestand en marketing wordt een nieuwe eindgebruiker gezocht.


Groothuis Handel timmert al jaren letterlijk en figuurlijk aan de weg als het gaat om circulariteit. Met een vestiging in Tubbergen en Klarenbeek heeft Groothuis in de laatste 15 jaar een zeer divers aanbod van verschillende bestratingsmaterialen opgebouwd.


Jouw uitdaging

Groothuis is actief op zoek naar een geautomatiseerde oplossing voor het ophalen van bestratingen voor zowel smalle als bredere wegen. Ze streven naar een nieuwe methode waarbij de bestratingen worden verwijderd en de stenen direct op pallets worden gelegd, zodat deze in de toekomst efficiënt en effectief elders kunnen worden gebruikt als bestrating. En met jouw hulp kunnen zij hopelijk de eerste stap zetten naar deze nieuwe methode. Maar eerst moet de huidige situatie worden onderzocht. Daarbij zal er gekeken moeten worden hoe het proces ,van het verwijderen van de bestrating en het vervolgens plaatsen van deze stenen (in verband) op pallets, kan worden verbeterd.


Sta jij na het lezen van deze opdracht te popelen om te beginnen?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Studio Damhuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


73 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page