top of page

Efficiënt voorraadbeheer bij Loogisch

Bijgewerkt op: 29 apr.

Ben jij geïnteresseerd in het stroomlijnen van voorraadprocessen en het maximaliseren van efficiëntie? Lees dan snel verder!


Momenteel ervaart Loogisch uitdagingen met hun magazijn. De opslagruimte is namelijk beperkt en ze hebben te maken met overmatige voorraad.


Wie wij zijn? Wij zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat techniek kan betekenen voor wonen, werken en de zorg. Technische oplossingen moeten de wereld makkelijker maken. Bij Loogisch vinden we dat logisch. Daarom laten wij techniek voor je werken. Altijd en overal. Voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie. Daar waar techniek telt. Wij zetten techniek aan het werk. Doe je mee?


Jouw uitdaging

Jij staat voor de uitdaging om het magazijnbeheer van Loogisch naar een hoger niveau te tillen. Je begint met een grondige analyse van de huidige voorraadniveaus, waarbij je overtollige voorraden identificeert en effectieve strategieën onderzoekt om deze te verminderen. Daarnaast richt je je op het verbeteren van het bestelproces door te bepalen wanneer en hoe veel van elk item moet worden besteld, en je onderzoekt mogelijkheden voor het automatiseren hiervan. Ook neem je het beheer van de servicevoorraad in de servicebussen onder de loep. Je beoordeelt de noodzaak van deze voorraad en zoekt naar manieren om deze te optimaliseren, rekening houdend met dat medewerkers altijd over de juiste materialen beschikken.

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page