top of page

Efficiënte methoden voor het verwijderen van isolatiemateriaal bij sloopprojecten

Heb jij ooit nagedacht over hoe isolatiemateriaal wordt verwijderd tijdens sloopprojecten? Nou, bij Kamphuis Sloopwerken staan wij voor een grote uitdaging op dat gebied. Het huidige proces van verwijdering van isolatietoepassingen in bestaande gebouwen, zorgt namelijk voor onnodige verspreiding van het materiaal, wat het werk behoorlijk bemoeilijkt en zelfs milieurisico’s met zich mee brengt.


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen? Dan is het goed om ook even een kijkje te nemen bij Omgekeerd Bouwen. Een merk die sterk in opkomst is en tweedehands bouwmaterialen verkoopt. Bouw jij mee aan een circulaire toekomst?


Jouw uitdaging

Nu komt het leuke gedeelte: wij zoeken een enthousiaste student dit ons kan helpen met dit probleem. Dus ben jij klaar om het verschil te maken voor Kamphuis door te onderzoeken wat de aanleiding is van de verspreiding van isolatiemateriaal en hoe deze kunnen worden geminimaliseerd? Gezamenlijk hopen we daardoor de mogelijkheden boven water te kunnen krijgen en efficiënte en milieuvriendelijke methoden te bedenken die het proces voor het verwijderen van isolatiemateriaal bij sloopprojecten optimaliseert


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page