top of page

Elektrificeren van het wagenpark


Onderzoek en analyseer jij de haalbaarheid van het elektrificeren van de wagenparken van de bedrijven van de Innovatiehub Tubbergen?

Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Elektrische voertuigen worden steeds populairder als duurzaam alternatief voor traditionele benzine- en dieselauto’s. Maar wat betekent dit voor de bedrijven die een wagenpark hebben? Dat is precies de vraag die jij gaat onderzoeken!


Je richt je specifiek op de bedrijven van de Innovatiehub Tubbergen en brengt in kaart hoe zij hun wagenparken kunnen elektrificeren. Jij onderzoekt hoe de bedrijven van de Innovatiehub Tubbergen hun wagenparken kunnen transformeren naar een duurzame oplossing. Je duikt in de wereld van elektrische voertuigen en onderzoekt hoe deze kunnen worden ingezet om de ecologische voetafdruk van de bedrijven te verkleinen en tegelijkertijd kosten te besparen. Zo ontwikkel je een plan die alleen duurzaam is, maar ook praktisch haalbaar en financieel verantwoord.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


16 weergaven0 opmerkingen
bottom of page