top of page

Elektrotechniek bij Loohuis: jouw toekomst, jouw keuze

Bijgewerkt op: 1 mei


Ben jij een enthousiaste en gedreven HBO Elektrotechniek student op zoek naar een uitdagende opdracht? Loohuis Installatiegroep biedt een geweldige kans om je passie en vaardigheden in de praktijk te brengen!


Bij Loohuis zijn er tal van mogelijkheden en opdrachten beschikbaar op het gebied van elektrotechniek. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde studenten die geïnteresseerd zijn in een breed scala van elektrotechnische toepassingen zoals smart grids, energieopslag, energiemonitoring, energie-management, AI, regeltechniek, domotica, Internet of Things, en meer.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp, Tubbergen, Vriezenveen en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Je krijgt de kans om aan de slag te gaan in een innovatieve en dynamische omgeving waar je elektrotechnische vaardigheden kunt toepassen en verder ontwikkelen. De opdrachten van Loohuis variëren en kunnen afgestemd worden op jouw sterke punten, interesses of waar je je verder in wilt ontwikkelen. Denk aan het ontwerpen en optimaliseren van slimme energienetwerken, het ontwikkelen van energiebesparende systemen, het implementeren van domoticasystemen, en nog veel meer.


Ben jij enthousiast om je elektrotechnische kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen? Stap in de wereld van Loohuis en werk samen aan innovatieve projecten. Ontdek alle mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek!


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze stage perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


20 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page