Employer Branding

Bijgewerkt op: 2 nov.


Wil jij de employer branding van Loogisch verder ontwikkelen, waardoor Loogisch

de juiste kandidaten binnen krijgt die bij de organisatie passen en daardoor ook nog eens veel langer binnen de organisatie blijven werken?

Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Employer branding is dat wat jouw bedrijf interessant en onderscheidend maakt voor potentiële medewerkers én voor je huidige medewerkers. Dat betekent dus enerzijds, focus op het behouden van de huidige medewerkers, anderzijds op toekomstige medewerkers. Talent aantrekken is belangrijk, maar in de huidige tijd is talent behouden is nog belangrijker.


Door middel van employer branding wil Loogisch de bedrijfscultuur beter op de kaart zetten en duidelijke meerwaarde creëren voor de doelgroep. Met als doel het behouden van huidige medewerkers, het aantrekken van nieuwe medewerkers en een algemeen sterk bedrijfsimago op het gebied van werkgeverschap neerzetten. Ontdek jij de manier om talent aan te trekken én te behouden?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En je ontvangt tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven