top of page

Ergonomie in de praktijk: Optimaliseer Werkbelasting bij Kamphuis

Bijgewerkt op: 10 nov.


Ben jij een gedreven student fysiotherapeut die nieuwsgierig is naar de ergonomische aspecten van de werkplek? Wil je onderzoeken hoe Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering medewerkers kan ondersteunen bij tilwerkzaamheden door middel van ergonomische hulpmiddelen? Dan is deze opdracht bij Kamphuis jouw unieke kans!


Tijdens deze opdracht krijg je de mogelijkheid om diep in de wereld van werkbelasting te duiken. Als student fysiotherapeut onderzoek je welke werkzaamheden binnen Kamphuis fysiek belastend zijn en hoe deze belasting kan worden verminderd met behulp van ergonomische hulpmiddelen. Je gaat op ontdekking hoe de juiste ondersteuning bij tilwerkzaamheden het welzijn en de efficiëntie van medewerkers kan vergroten.

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Het is jouw uitdaging om rendabele ergonomische oplossingen die de werkomstandigheden voor medewerkers kunnen optimaliseren te onderzoeken. Hierbij is het belangrijk om te achterhalen wat de financiële investering zou zijn voor de implementatie van ergonomische hulpmiddelen en aanpassingen. Je zult moeten kijken naar de ergonomische producten en technologieën die momenteel beschikbaar zijn op de markt om te bepalen welke het meest geschikt zijn.


Wil jij de werkomstandigheden van de toekomst vormgeven en het welzijn van de medewerkers van Kamphuis naar een hoger niveau tillen? Grijp dan deze kans!Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page