top of page

Haalbaarheidsonderzoek naar netwerk voor composietverlijming

Sta jij klaar om een interessante uitdaging bij Bouwmetaal aan te gaan en je communicatie- en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen?

Wie wij zijn? Bouwmetaal houdt zich bezig met het vervaardigen en monteren van bijzonder mooi maatwerk op het gebied van non-ferro metalen als zink, gecoat staal en aluminium, koper, en ook composiet. Prefab vervaardigde dak- en gevelbekleding wordt na voorbereiding in de werkplaats, op het gewenste moment, gebracht naar de bouwlocaties, waar deze door eigen teams van (zink)specialisten wordt aangebracht.  


Bij Bouwmetaal staan we voor een uitdaging met betrekking tot het verlijmen van composietmaterialen vanwege een tekort aan gespecialiseerde arbeidskrachten. Daarom zijn we benieuwd of het mogelijk is om een (landelijk) netwerk van bedrijven en/of zzp’ers op te bouwen die de door onze compleet prefab voorbereide producten (gefreesd en gevouwen), voor ons willen en kunnen verlijmen.


Jouw uitdaging

Aan jou de taak om onderzoek te doen naar de haalbaarheid van het opzetten van een netwerk van bedrijven en/of zzp’ers voor het verlijmen van onze prefab voorbereide composietmaterialen. Je zult een marktonderzoek uitvoeren om vraag en aanbod van gespecialiseerde arbeidskrachten te analyseren en de bereidheid en geschiktheid onderzoeken van deze potentiële arbeidskrachten om met ons samen te werken. Daarnaast zul je onderzoeken hoe het communicatieproces tussen dit netwerk en ons het beste plaats zou kunnen vinden, mocht de mogelijkheid en haalbaarheid ervan worden vastgesteld.


Help jij ons te ontdekken of een netwerk van bedrijven en/of zzp’ers om composiet te verlijmen werkelijkheid kan worden?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

6 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page