top of page

Het Circulaire Ambachtscentrum van Twente


Wil jij de transitie naar een circulaire economie helpen verwezenlijken? De gemeente Tubbergen, Omgekeerd Bouwen, Renewi en De Beurs hebben hun handen ineengeslagen en willen aan de slag om ‘Het Circulaire Ambachtscentrum van Twente te ontwikkelen onder de naam ‘De Rondgang’. De Rondgang wordt hiermee een onderdeel van het bedrijventerrein in Tubbergen, gericht op circulaire economie en circulaire ondernemers.

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Op dit moment doet Renewi de afvalverwerking, Omgekeerd Bouwen het hergebruik van gebruikt (bouw)materiaal en De Beurs de inname en verkoop van goederen en kleding. Naast het feit dat deze bedrijven goede buren zijn, wordt er ook ingezet op samenwerking, waarvan de fysieke winkel van De Beurs en Omgekeerd Bouwen een mooie aftrap is! Toch verdwijnen er nog teveel producten en materialen in de keten, wat door samenwerking geoptimaliseerd zou kunnen worden.


Onderzoek jij de onderlinge samenwerkingsmogelijkheden? Wat zijn de onderlinge raakvlakken en hoe kunnen we dat beter benutten? En ontdek jij welke route het product af moet leggen, zodat het product de waarde behoudt?


Dit bieden wij jou!

  • Een vergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering/Omgekeerd Bouwen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


27 weergaven0 opmerkingen
bottom of page