top of page

Het efficiënter inrichten van het planningsproces


Lijkt het jou leuk om het planningsproces bij Studio Damhuis naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn? Sinds 2006 is Studio Damhuis in Fleringen bezig met het adviseren, ontwerpen en realiseren van gave interieurinrichtingen voor woningen in het midden tot hogere segment, zowel in Nederland als daarbuiten.


Wij staan voor de uitdaging om hun handmatige planningsproces te verbeteren, met als doel het planningsproces efficiënter en overzichtelijker te maken. Momenteel wordt de planning handmatig opgesteld, uitgeprint en in een map bewaard, wat kan leiden tot problemen en het ontbreken van een real-time inzicht.


Jouw uitdaging

Aan jou de taak om onderzoek te doen naar hoe ons planningsproces geoptimaliseerd kan worden en hoe bijgedragen kan worden aan een efficiëntere planning. Hierbij moet niet alleen gekeken worden naar het technische aspect, maar ook naar de organisatorische en operationele aspecten.

Je zult methoden en tools onderzoeken om het planningsproces te stroomlijnen, waarbij je rekening houdt met factoren zoals gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en integratie met bestaande systemen. Je analyseert ook de behoeften en wensen van het team, evenals de vereisten voor een succesvolle implementatie, en verwerkt deze in aanbevelingen om ons planningsproces efficiënter te maken.


Ben jij klaar om Studio Damhuis te ondersteunen bij het realiseren van een efficiënter planningsproces?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Studio Damhuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page