top of page

Het verbeteren van datamanagement bij Loogisch


Wil jij jouw analytische skills inzetten voor een uitdagende opdracht? Dan is dit de opdracht die jij zoekt!

Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Loogisch is een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in verschillende disciplines, waaronder communicatie & IT, beveiliging & domotica en de zorg. Om de workflow te optimaliseren, maakt Loogisch gebruik van SharePoint. SharePoint is een platform dat het mogelijk maakt om documenten en informatie eenvoudig en overzichtelijk te delen met collega’s.


Als student krijg jij de uitdaging om de implementatie van SharePoint binnen Loogisch verder te verbeteren. Je gaat kijken naar hoe de verschillende afdelingen SharePoint momenteel gebruiken en welke verbeteringen er mogelijk zijn om de werkprocessen te optimaliseren. Daarnaast zal je ook kijken naar 4PS, een ander belangrijk softwarepakket dat binnen Loogisch gebruikt wordt. Door de juiste velden en informatie in te voeren, zorg jij ervoor dat de gegevens in 4PS efficiënt en nauwkeurig kunnen worden teruggevonden.

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan
Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij klaar om jouw analytische vaardigheden in te zetten bij Loogisch om hun datamanagement te structuren en optimaliseren? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


11 weergaven0 opmerkingen
bottom of page