top of page

Het verwijderen van een patinalaag

Bijgewerkt op: 12 mei


Help jij Bouwmetaal met het vinden naar een oplossing om de patinalaag te verwijderen?

Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen.Jouw uitdaging

Bij Bouwmetaal maken ze gebruik van koper, zink en aluminium. Op zink zit een patinalaag. Patina is een oxidelaag die zich vormt op het oppervlak van het materiaal en geeft zink een donkergrijze kleur.


Voordat zink kan worden vervaardigd, moet de patinalaag worden verwijderd. Bij Bouwmetaal wordt de patinalaag, laag voor laag verwijderd en dat kost veel tijd. Bouwmetaal is op zoek naar een manier waardoor dit proces sneller kan. Is er een manier om de patinalaag weg te frezen of te snijden?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


65 weergaven0 opmerkingen
bottom of page