Loogisch beter zichtbaar maken in de zorg

Bijgewerkt op: 2 nov.


Loogisch wil de zichtbaarheid in de zorgbranche (verder) vergroten, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Welke strategie moet Loogisch inzetten om de zichtbaarheid in de zorg te vergroten?


Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Als ondernemer wil je gezien worden en zoveel mogelijk mensen helpen met jouw product of dienst. De oplossingen van Loogisch zijn bij uitstek toepasbaar in de zorgbranche. Daarom wil Loogisch daar zichtbaarder zijn. Maar wat moet Loogisch doen om de zichtbaarheid in de zorg te verbeteren? Wat moet er gebeuren om in de zorgbranche voet aan de grond te krijgen en wie of wat heb je daarvoor nodig?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En je ontvangt tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven