top of page

HR-meewerkstage


Zoek jij een uitdagende HR-meewerkstage waarbij je in één klap ervaring opdoet bij vier verschillende bedrijven? Wil jij je kennis en vaardigheden inzetten om de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers naar een next-level te tillen? Dan is de Innovatiehub Tubbergen op zoek naar jou!


Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Als HR-stagiaire ondersteun je onze HR-adviseur bij verschillende werkzaamheden zoals organisatieveranderingen, verzuim, in-, door- en uitstroom, opleiding en (team)ontwikkeling. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan inhoudelijke thema's en projecten binnen de organisaties. Met jouw kritische vragen en proactieve aanpak weet jij het HR-beleid voortdurend te ontwikkelen en verbeteren. Wil jij de verantwoordelijkheid aangaan en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van medewerkers en organisaties?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


95 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page