top of page

ICT-optimalisatie voor personeelsprocessen bij Loohuis: instroom, doorstroom en uitstroom


Ben jij een IT-student met een passie voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en wil je bijdragen aan efficiënter personeelsbeheer? Dan is dit een mooie kans voor jou!


Een organisatie met personeel heeft vrijwel altijd te maken met in-, door- en uitstroom. Bedrijven krijgen te maken met personeelswisselingen of er komen IT gerelateerde incidenten voor. Een personele wijziging of het oplossen van een incident kost de IT-afdeling vaak veel tijd.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Loohuis Installatietechnieken heeft nog niet voldoende beschreven wat er op het gebied van ICT nodig is voor de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Wat zij merken is dat medewerkers soms niet de juiste rechten hebben, omdat ze zijn doorgestroomd naar een andere functie of omdat de ICT niet weet welke rechten iemand nodig heeft. Ook komt het wel eens voor dat bij de uitstroom van medewerkers de ICT-omgevingen van die medewerker niet tijdig dichtgezet worden.


Help jij Loohuis de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers simpeler, sneller en veiliger te maken? En onderzoek jij hoe Loohuis incidenten kan voorkomen of de afhandeling automatiseert?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page