top of page

ICT-student voor functieprofiel-optimalisatie in personeelsprocessen bij Loohuis

Bijgewerkt op: 29 apr.


Wil jij bijdragen aan het verbeteren van de personeelsprocessen bij Loohuis door het creëren van gestandaardiseerde functieprofielen? Dan is dit jouw kans!


Loohuis Installatietechnieken merkt dat (nieuwe) medewerkers soms niet de juiste rechten hebben. Ze zijn doorgestroomd naar een andere functie of ICT niet weet welke rechten iemand nodig heeft. Ook komt het weleens voor dat bij de uitstroom van medewerkers de ICT-omgevingen van de medewerker niet tijdig dichtgezet worden. Het oplossen van deze incidenten kost vaak veel tijd en is niet efficiënt.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp, Tubbergen, Vriezenveen en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Het feit dat ICT vaak niet weet welke rechten iemand nodig heeft komt mede doordat er geen uniforme functieprofielen zijn die duidelijk maken welke rechten en toegangen iemand nodig heeft voor het uitvoeren van een bepaalde functie. Daarom willen ze een stap zetten in het standaardiseren van deze functieprofielen. Het idee is simpel: een projectleider op locatie A dient hetzelfde functieprofiel te hebben als een projectleider op locatie B. Op deze manier is aan de hand van bepaalde richtlijnen voor iedereen binnen Loohuis duidelijk welke ICT-rechten en applicaties bij desbetreffende functies horen. Het is dan ook jouw uitdaging om te onderzoeken hoe deze standaardisatie vormgegeven kan worden en het beste geïmplementeerd kan worden.


Help jij Loohuis uniforme functieprofielen op te stellen om zo de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers simpeler, sneller en veiliger te maken?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

63 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page