top of page

Imagobeheer- en ontwikkeling voor Innovatiehub Tubbergen


Wil jij bijdragen aan het versterken van de Innovatiehub Tubbergen en de samenwerking met de aangesloten bedrijven versterken?

Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Innovatiehub Tubbergen speelt een belangrijke rol in het verbinden en ondersteunen van de aangesloten bedrijven in de regio. Het imago van de hub binnen deze bedrijven is dus van essentieel belang voor het versterken van de samenwerking en het bevorderen van innovatie. Maar wat is op dit moment het imago van de Innovatiehub Tubbergen onder de medewerkers van de aangesloten bedrijven? En hoe kunnen we hierop inspelen om de Innovatiehub Tubbergen te verbeteren?


Jouw uitdaging

Je zult de huidige ervaring van de medewerkers van de aangesloten bedrijven met de Innovatiehub Tubbergen en feedback en inzichten verzamelen van medewerkers en leidinggevenden. Vervolgens voer je een analyse uit van het huidige imago van de hub. Op basis van deze analyse formuleer je strategische aanbevelingen om het imago van Innovatiehub Tubbergen binnen de aangesloten bedrijven te verbeteren en de samenwerking te versterken.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page