top of page

Innovatie in Beveiliging & Domotica: Een strategisch productonderzoek bij Loogisch

Bijgewerkt op: 31 okt.


Ben jij gepassioneerd door innovatieve bedrijfskundige strategieën in een technologie gedreven wereld? Duik in de sector van Beveiliging & Domotica en ontdek hoe strategisch productonderzoek Loogisch in de juiste richting kan sturen.


Binnen Loogisch bevindt zich de afdeling Domotica & Beveiliging, waar een breed scala aan technische disciplines wordt aangeboden aan klanten, variërend van toegangscontrole tot inbraaksystemen en cameratoezicht. Omdat ze hun medewerkers niet willen overweldigen met een diversiteit aan te veel systemen, biedt Loogisch altijd slechts twee verschillende merken aan binnen elke discipline.


De ontwikkelingen in de technologische sector gaan hard en de technologieën worden steeds gebruiksvriendelijker. De groeiende gebruiksvriendelijkheid van technologieën zorgt ervoor dat er minder moeite en kennisvereisten nodig zijn bij het werken met de systemen. Dit biedt voor Loogisch een kans om te onderzoeken welke nieuwe merken en disciplines mogelijk kunnen worden toegepast en vooral hoe deze optimaal kunnen worden ingezet in de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers.

Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Jouw uitdaging is om een productonderzoek uit te voeren naar de verschillende merken en disciplines die relevant zijn in de wereld van Beveiliging en Domotica. Je onderzoekt welke merken en disciplines het meest geschikt zouden kunnen zijn voor Loogisch. Vervolgens bekijk je hoe deze merken en disciplines kunnen worden toegepast en geïmplementeerd in de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers. Je kijkt naar de haalbaarheid, effectiviteit en impact op het bedrijf.


Ben jij enthousiast om samen met Loogisch op weg te gaan naar een toekomst waar optimalisatie en vernieuwing hand in hand gaan?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page