top of page

Innovatie in Beveiliging & Domotica: een strategisch productonderzoek bij Loogisch

Bijgewerkt op: 30 nov. 2023


Ben jij gepassioneerd door innovatieve bedrijfskundige strategieën in een technologie gedreven wereld? Duik in de sector van Beveiliging & Domotica en ontdek hoe strategisch productonderzoek Loogisch in de juiste richting kan sturen.


De afdeling Beveiliging & Domotica binnen Loogisch biedt klanten een breed scala aan technische disciplines. Dit varieert van toegangscontrole tot inbraaksystemen en cameratoezicht. Omdat Loogisch zijn medewerkers niet wil overweldigen met een overkill aan systemen, is binnen elke discipline gekozen voor twee verschillende merken.


De ontwikkelingen in de technologische sector gaan hard en nieuwe technologieën worden steeds gebruiksvriendelijker. Dit zorgt ervoor dat er minder moeite en kennisvereisten nodig zijn bij het werken met de systemen. Dit biedt voor Loogisch een kans om te onderzoeken welke nieuwe merken en disciplines mogelijk kunnen worden toegepast en vooral hoe deze optimaal kunnen worden ingezet in de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers.

Wie wij zijn? Wij zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat techniek kan betekenen voor wonen, werken en de zorg. Technische oplossingen moeten de wereld makkelijker maken. Bij Loogisch vinden we dat logisch. Daarom laten wij techniek voor je werken. Altijd en overal. Voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie. Daar waar techniek telt. Wij zetten techniek aan het werk. Doe je mee?


Jouw uitdaging

Jouw uitdaging is om een productonderzoek uit te voeren naar verschillende merken en disciplines die relevant zijn in de wereld van beveiliging en domotica. Je onderzoekt welke merken en disciplines het meest geschikt zouden kunnen zijn voor Loogisch. Vervolgens bekijk je hoe deze merken en disciplines kunnen worden toegepast en geïmplementeerd in de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers. Je kijkt naar de haalbaarheid, effectiviteit en impact op het bedrijf.


Ben jij enthousiast om samen met Loogisch op weg te gaan naar een toekomst waar optimalisatie en vernieuwing hand in hand gaan?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page