top of page

Innovatieve productontwikkeling voor skid frame bij Loohuis Modulair

Loohuis Modulair specialiseert zich in de prefabricatie van elektrische en werktuigkundige installaties met een focus op circulariteit, duurzaamheid en efficiëntie.


Binnen Loohuis Modulair wordt het skid frame beschouwd als een essentieel onderdeel van het prefab bouwproces. Dit innovatieve frame zorgt voor een gestroomlijnde integratie van warmtepompen en elektronica in modules. De efficiëntie en snelheid waarmee het skid frame kan worden geïnstalleerd, maken het een ontzettend waardevol middel.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp, Tubbergen, Vriezenveen en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Ondanks de bestaande functionaliteiten en efficiëntie, zijn er mogelijk nog onbenutte mogelijkheden om meer uit het skid frame te halen. Het doel van dit onderzoek is deze mogelijkheden te verkennen door middel van innovatieve productontwikkeling. Aan jou de uitdaging om eerst een analyse te maken van de huidige mogelijkheden van het skid frame, waarbij zowel de sterke punten als mogelijke beperkingen in kaart worden gebracht. Vervolgens ga je kansen onderzoeken om het skid frame te verbeteren en optimaler te integreren in het totale concept van Loohuis Modulair, met meer nadruk op modulariteit en flexibiliteit in het bouwproces.


Zou jij wel aan de slag willen met deze uitdaging? Laat het ons weten!


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze stage perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


5 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page