top of page

Kennisborging en continuïteit bij OWK

Wil jij bijdragen aan het behouden en veiligstellen van belangrijke kennis binnen OWK? Lees dan snel verder!


Bij OWK erkennen we de waarde van kennis als een belangrijk onderdeel van de organisatie. Sommige kennis is tastbaar, andere kennis zit verborgen in het menselijk kapitaal. Wat gebeurt er als een medewerker met pensioen gaat, plotseling (langdurig) ziek wordt of ontslag neemt? Kennis is kracht. En wanneer je deze kennis deelt met elkaar, creëer je waarde, voor de organisatie en haar medewerkers. Daarom is kennisborgen belangrijk en zijn we op zoek naar een effectieve methode voor het borgen en behouden van kennis binnen onze organisatie.

Wie wij zijn? OWK produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige kunststof en aluminium ramen en deuren, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland, maar ook daarbuiten weten mensen ze goed te vinden!


Jouw uitdaging

Jij krijgt de kans om een actieve rol te spelen in het onderzoeken van de voor ons meest doeltreffende manieren om de aanwezige kennis te borgen en te behouden. Op basis van jouw onderzoek ben je in staat om HR  een advies te geven over de meest effectieve methoden, gebaseerd op onze werkwijzen, behoeften en medewerkers.


Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan het behouden van onze waardevolle kennis?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij OWK Ramen & Deuren? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page