top of page

Klantonderzoek voor Studio Damhuis


Ben jij klaar om samen met Studio Damhuis de volgende stap te zetten in hun marktpositie door de wensen en behoeften van hun klanten te ontdekken?

Wie wij zijn? Sinds 2006 is Studio Damhuis in Fleringen bezig met het adviseren, ontwerpen en realiseren van gave interieurinrichtingen voor woningen in het midden tot hogere segment, zowel in Nederland als daarbuiten.


Wat Studio Damhuis onderscheidt, is hun expertise in maatwerk. Ze gaan met de klant om tafel en bespreken de wensen en behoeften, en rollen van daaruit een op maat gemaakt plan uit. Studio Damhuis gaat zelfs een stap verder door te helpen bij de bouw of verbouwing en hun netwerk van stukadoor en aannemers in te schakelen als dat nodig is.


Jouw uitdaging

Studio Damhuis wil graag eens onderzoeken hoe de organisatie op dit moment in de markt staat volgens de (potentiële) klanten. Want waar liggen de behoeften en verwachtingen van de klant. Welke voorkeuren of feedback hebben ze voor Studio Damhuis betreft hun dienstverlening. En hoe kunnen ze daar als organisatie op inspelen?


Met behulp van jouw commerciële achtergrond, interesse in interieur en expertise in klantonderzoeken hoopt Studio Damhuis met behulp van jouw advies beter te kunnen inspelen op de (potentiële) klant. De uitdaging voor jou ligt bij het uitvoeren van een getailleerd klantenonderzoek tijdens jouw onderzoeksstage of afstudeeropdracht.


Word jij enthousiast over bovenstaande en kan je niet wachten om samen met Studio Damhuis de volgende stap te zetten in hun marktpositie?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Studio Damhuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


33 weergaven0 opmerkingen
bottom of page