top of page

Stage werkvoorbereider elektrotechniek

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022

Ben jij op zoek naar een stage waar jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van werkvoorbereiding? Lijkt het jou leuk om een kijkje in de keuken te nemen bij Loohuis Installatietechnieken? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Bij ons kan jij alle skills eigen maken voor een goede werkvoorbereider Elektrotechniek. Samen met je collega’s ben jij tijdens je stage verantwoordelijk voor grote diverse projecten met een duurzaam en innovatief karakter. Jij ondersteunt jouw collega’s met alle voorkomende werkzaamheden van voorbereiding, planning tot uitvoering. Het is van belang dat alle materialen, installatietekeningen en berekeningen beschikbaar zijn om goed voorbereid een project te starten. En daar ga jij samen met een team van tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders aan de slag. Dankzij jou kunnen de elektrotechnische installaties binnen een project straks op de juiste manier én op de juiste plek worden gelegd!Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page