top of page

Marketing en positionering nieuw merk bij OWK Ramen & Deuren

Ben jij een gedreven student met een passie voor marketing en strategische positionering? Heb je interesse in het verfijnen van een nieuw merk op de markt en wil je bijdragen aan het maximaliseren van zijn unieke positie? Dan heeft OWK een leuke opdracht voor jou!

Wie wij zijn? OWK produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige kunststof en aluminium ramen en deuren, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland, maar ook daarbuiten weten mensen ze goed te vinden!


OWK lanceert binnenkort een nieuw merk in de markt. Ze hebben namelijk een digitaal portaal gecreëerd waar B2B-klanten en zzp’ers eenvoudig zelf offertes kunnen maken voor hun eigen klanten.


Jouw uitdaging

Jouw uitdaging is om het onderscheidend vermogen van het nieuwe merk dat OWK in de markt brengt te versterken. Tijdens jouw stage of afstuderen werk je aan het ontwikkelen van een strategische positioneringsstrategie. Daarnaast identificeer je effectieve marketingkanalen en tactieken om het merk te promoten en meer zichtbaarheid te creëren. Maar eerst is het natuurlijk belangrijk om het merk te evalueren bij de klanten die het al hebben afgenomen om er achter te komen waarom klanten dit merk willen afnemen.


Jouw taken omvatten een diepgaande evaluatie om het nieuwe merk te onderscheiden op de markt. Je werkt aan het ontwikkelen van een strategische positioneringsstrategie om het merk te versterken en optimaal te positioneren. Daarnaast identificeer je effectieve marketingkanalen en -tactieken om het merk te promoten en meer zichtbaarheid te creëren.


Jouw inzichten en advies over hoe OWK hun nieuwe merk kan onderscheiden in de markt, zullen van grote waarde zijn om het nieuwe merk naar een hoger niveau te tillen!

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij OWK Ramen & Deuren? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page