top of page

Marktonderzoek naar duurzaamheid en circulariteit

Ben jij een gedreven student met interesse in duurzaamheid en circulaire economie? Dan is dit echt een opdracht voor jou!


Loohuis Modulair specialiseert zich in de prefabricatie van elektrische en werktuigkundige installaties. Met focus op efficiëntie en duurzaamheid, is het belangrijk om de gebruikte materialen en processen te evalueren en waar mogelijk te verduurzamen en te optimaliseren naar nog circulairdere oplossingen.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp, Tubbergen, Vriezenveen en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Het doel van deze opdracht is om een inventarisatie te maken van de huidige materialen en processen die worden toegepast binnen Loohuis Modulair, met een specifieke focus op verduurzaming en circulariteit. Hierbij dient te worden onderzocht welke producten en processen momenteel worden toegepast en of er circulairdere alternatieven op de markt zijn. Daarnaast is het belangrijk om hierbij te onderzoeken hoe duurzaamheid en circulariteit binnen Loohuis Modulair kunnen worden geborgd, inclusief naleving van (toekomstige) wet- en regelgeving vanuit de overheid.


Ben jij klaar om samen met Loohuis Modulair nieuwe stappen te zetten naar een nog duurzamere en meer circulaire toekomst in de prefab installatiesector?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze stage perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page