top of page

Meewerkstage commerciële verkoop - optimaliseer het verkoopproces


Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij je praktijkervaring als commercieel medewerkers opdoet, het verkoopproces optimaliseert en je sales- en marketingvaardigheden ontwikkelt? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn? Groothuis Handel uit Tubbergen is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van bestratingsmaterialen door heel Nederland. Naast verkoop van nieuwe materialen zijn zij al meer dan 15 jaar specialist in het duurzaam hergebruiken van oude materialen. Ze verwerven oude materialen van gemeenten, provincies en aannemers, waarbij gespecialiseerde apparatuur wordt ingezet voor behoud van kwaliteit. Door middel van vaste relaties, uitgebreide klantenbestand en marketing wordt een nieuwe eindgebruiker gezocht.


Groothuis Handel timmert al jaren letterlijk en figuurlijk aan de weg als het gaat om circulariteit. Met een vestiging in Tubbergen en Klarenbeek heeft Groothuis in de laatste 15 jaar  een zeer divers aanbod van verschillende bestratingsmaterialen opgebouwd onder verschillende handelsnamen. 


Jouw uitdaging

Deze meewerkstage biedt jou de mogelijkheid om in het verkoopproces van Groothuis Handel te duiken, waarbij je tevens de kans krijgt om sales- en marketingactiviteiten toe te passen. Je zult niet alleen meewerken aan dagelijkse taken, maar ook onderzoek uitvoeren om te identificeren hoe Groothuis Handel haar verkoopproces verder kan optimaliseren.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Studio Damhuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


3 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page