top of page

Onderzoek de potentie van Weegbrug Technologie bij Kamphuis

Bijgewerkt op: 31 okt. 2023


Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht waarbij je je analytische vaardigheden kunt inzetten en tegelijkertijd een belangrijke rol kunt spelen in de groei en innovatie van een toonaangevend sloopbedrijf? Lees dan snel verder!


Bij Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering streven ze altijd naar efficiëntie en duurzaamheid in hun processen. Onlangs zijn er meerdere onderzoeken uitgevoerd naar de optimalisatie van afvalstromen en bijbehorende scheidings- en registratieprocessen. Uit deze onderzoeken is naar voren gekomen dat een weegbrug een potentiële oplossing kan zijn om afvalstromen te digitaliseren en automatiseren. Bij dit onderzoek krijg je de kans om te bepalen of het investeren in een weegbrug daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft voor Kamphuis.

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Je krijgt de taak om de mogelijkheid en rendabiliteit van een weegbrug te onderzoeken met als doel de digitalisering en automatisering van afvalstromen bij Kamphuis. Hierbij zul je beoordelen of de integratie van deze technologie aansluit bij de bestaande werkwijze van Kamphuis. Ook is het aan jou om de daadwerkelijke voordelen en kosten van het implementeren van een weegbrug vast te stellen. Op basis van jouw bevindingen zul je strategische aanbevelingen formuleren om te bepalen of deze investering waardevol en rendabel is voor Kamphuis.Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page