top of page

Onderzoek naar innovatieve oplossingen voor energie-management

Ben jij klaar om een verschil te maken in de toekomst van duurzaam energiebeheer?


Loohuis Installatietechnieken staat voor de uitdaging om innovatieve technische oplossingen te ontwikkelen voor netcongestie, waarbij overtollige stroom wordt afgevoerd naar een bewaarplek om overbelasting te voorkomen. Hun missie is om energie-efficiënte technologieën te integreren in gebouwen, waardoor ze een groenere toekomst kunnen realiseren.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp, Tubbergen, Vriezenveen en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Je krijgt de kans om innovatieve technische oplossingen te onderzoeken voor het beheren van energiestromen en het voorkomen van netcongestie. Je taak is om innovatieve energie-opslagtechnologieën te evalueren op effectiviteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie. Na grondig onderzoek en analyse zal je aanbevelingen formuleren op basis van de beste oplossingen voor Loohuis die zijn geïdentificeerd.


Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan de groei van Loohuis Installatietechnieken terwijl je werkt aan een duurzamere toekomst?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze stage perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


3 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page