Ontdek jij wat de kansen zijn van Glaswol en Chroom 6 voor Kamphuis?

Bijgewerkt op: 5 okt.

Kamphuis heeft ruime ervaring in het verwijderen van asbest. Asbestvezels kunnen met name bij inademing gezondheidsrisico’s veroorzaken. Daarom zijn er strenge veiligheidseisen en bedrijfs-en persoonscertificeringen ingesteld, waar Kamphuis en het personeel aan voldoen. Maar niet alleen asbest is schadelijk voor de gezondheid. Chroom 6 en Glaswol zijn beide stoffen die de gezondheid van mensen ook flink aantasten. Onderzoek jij wat de kansen van Glaswol en Chroom 6 zijn voor Kamphuis?

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

In het nieuws horen we steeds vaker dat verschillende branches zijn blootgesteld aan Glaswol en Chroom 6. Mensen die meer, vaker of voor langere tijd worden blootgesteld aan Chroom 6 of Glaswol, hebben grotere kans om bepaalde ziekten en aandoeningen te krijgen. In Duitsland is het gebruik van Glaswol al verboden. Glaswol wordt ook wel gezien als ‘het nieuwe asbest’.


Aan jou de taak om te onderzoeken of hier kansen liggen voor Kamphuis sloopwerken en asbestsanering. Is het voor Kamphuis interessant om ook Glaswol en Chroom 6 te gaan verwijderen? En wat is er bij Kamphuis voor nodig om het verwijderen van Glaswol en Chroom 6 in praktijk te realiseren?


Dit bieden wij jou!

  • Een stage- of afstudeervergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven