top of page

Ontwikkel een business case voor Elektrische energieopslag


Ben jij klaar om een verschil te maken voor de toekomst van duurzame energieopslag? Loohuis Installatietechnieken staat voor de uitdaging om hun innovatieve elektrische accu's te integreren in de installaties van bedrijfsgebouwen en/of kantoren en verder te ontwikkelen voor een groenere toekomst.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Om deze technologie verder te ontwikkelen en te optimaliseren, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de economische haalbaarheid van het gebruik van de elektrische accu’s voor energieopslag in diverse gebouwinstallaties. Jij krijgt de kans om een business case te ontwikkelen voor het gebruik van deze technologie. Jouw uitdaging is om te onderzoeken welke marktsegmenten en potentiële klanten er zijn. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwikkelen van een business plan en strategie om deze nieuwe markt te betreden.


Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan de groei van Loohuis Installatietechnieken terwijl je werkt aan een duurzamere toekomst?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Of heb jij misschien al een idee? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page