top of page

Oplossing voor het verplaatsen van dakkapellen en andere grote prefab bouwelementen

Bijgewerkt op: 12 mei 2023


Help jij Bouwmetaal mee met het zoeken naar een oplossing voor het verplaatsen van dakkapellen en andere grote prefab bouwelementen?


Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen. Van detail naar monster, van prefab naar complete montage, alles in eigen huis. Met behulp van slagscharen, kraalmachines en zetbanken wordt elk mogelijk detail zoveel mogelijk prefab voorbereid.

Jouw uitdaging

Doordat alle producten in de werkplaats worden vervaardigd, heeft Bouwmetaal te maken met dakkapellen en andere grote prefab vervaardigde bouwelementen t.b.v. woning- en utiliteitsbouw. Deze grote prefab vervaardigde bouwelementen worden opgeslagen in de werkplaats, maar zijn natuurlijk moeilijk te verplaatsen. Bouwmetaal zoekt een oplossing om grote bouwelementen eenvoudig te verplaatsen. Maar wat is hiervoor al op de markt? Welke manieren zijn er om dit te doen? Of moet hier nog een manier voor ontwikkelt worden?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page