top of page

Optimalisatie van het offertetraject en klanttevredenheidsonderzoek

Ben jij een enthousiaste student met een interesse in procesoptimalisatie en klantrelaties? Dan hebben wij de opdracht voor jou!


Persoonlijke aandacht staat centraal in onze dienstverlening. We gaan met de klant in gesprek om de klantwensen op papier te zetten en stellen op basis hiervan een offerte op. Echter, we merken dat hierna alsnog vaak wijzigingen optreden, omdat klanten zich realiseren dat ze toch een andere kleur, materiaal of vorm voor het raam/kozijn willen. Het doorvoeren van deze wijzigingen kost veel tijd en daarom willen we een onderzoek uitvoeren om te kijken of het aantal wijzigingen in het offertetraject verminderd kan worden.

Wie wij zijn? OWK produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige kunststof en aluminium ramen en deuren, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland, maar ook daarbuiten weten mensen ze goed te vinden!


Jouw uitdaging

Jouw taken omvatten het onderzoeken van het huidige offertetraject en het identificeren van de oorzaken die ervoor zorgen dat de klant wijzigingen wil aanbrengen in de offerte. Met behulp van een klanttevredenheidsonderzoek breng jij in kaart hoe de klant over het offerteproces denkt en daarnaast ga je intern ook onderzoeken of er optimalisaties mogelijk zijn in het offerteproces. Natuurlijk rekening houdend met de persoonlijke aandacht die bij ons centraal staat.  


Ben jij klaar voor deze uitdagende opdracht om het offertetraject te optimaliseren en de klanttevredenheid verder te verbeteren?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij OWK Ramen & Deuren? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page