top of page

Optimalisatie van het scheidings- en registratiebeleid voor de afvalstromen


Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering is een regionaal sloop- en saneringsbedrijf en bij elk sloopproject komen verschillende afvalstromen vrij. De laatste jaren is de circulaire economie volop in ontwikkeling en worden de afvalstromen de nieuwe grondstoffen van de toekomst. Dit vraagt om een betere scheiding en registratie van deze stromen bij de projecten.


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Naast de potentiële hergebruikswaarde van grondstromen dienen ze ook te voldoen aan het milieubeleid van Kamphuis. Dit vraagt om een herziening van het huidige scheidings- en registratiebeleid. Een uitdaging met economische- en milieubelangen, met oog voor een efficiëntere invulling van onze huidige werkwijze. Welke materialen kunnen op basis van welke uitgangspunten op de projectlocatie worden gescheiden zonder het kostenaspect uit het oog te verliezen? Dit is één van de belangrijkste vragen die beantwoord moeten worden in het kader van deze opdracht. Een uitdaging die om een procesmatige invulling vraagt bij ons bedrijf dat zich verder wil ontwikkelen in de circulaire economie.Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Weet jij al hoe je dit gaat aanpakken en heb jij interesse in het scheiden van afval? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


17 weergaven0 opmerkingen
bottom of page